Aankomst
Vertrek
Personen

Over "De Hooge Stukken"

Erfgoed logies De Hooge Stukken  B & B - Long en short stay


De Hooge Stukken is gunstig gelegen ten opzichte van de stad Groningen en de natuurgebieden in Noord-Drenthe.

Met de 2 mooie appartementen en 1 Kamer/Suite is de Hooge Stukken ook geschikt voor speciale gelegenheden.
Een familieweekend met max 12 personen, een verblijf met zussen, vrienden/vriendinnen, of een paar dagen met de kinderen, de Hooge Stukken is er geschikt voor.
Misschien voor uw werk? Een langere periode een paar dagen per week “thuiskomen”? Of een tijdelijke woonruimte nodig omdat uw huis wordt gebouwd/verbouwd? Of andere omstandigheden? Bij de Hooge Stukken is veel mogelijk.


            

Zeer compleet 

De 2 appartementen van Bed and Breakfast Erfgoedlogies “de Hooge Stukken” zijn geschikt voor 2 tot 6 personen per appartement.
Appartement Vennebroek en Lemferdinge zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen. 
Uiteraard heeft ieder appartement een eigen ingang en eigen sanitaire voorzieningen. 
De twee appartementen hebben een volledig ingerichte keuken en aansluiting voor uw laptop en WiFi. 
Kamer / Suite Vosbergen is een kamer met eigen sanitair, koelkast en TV. Zeer geschikt voor 1- 2 nachten logeren bij de Hooge Stukken.
Wij serveren geen ontbijt maar hebben wel de gevulde koelkast ontbijt service met verse broodjes.


Tijdens uw verblijf kunt u op elk moment genieten van één van de zes soorten Nespresso of maakt u een keuze uit een ruim assortiment theesoorten.
In de grote tuin van de boerderij kunt u altijd een heerlijk plekje vinden om tot rust te komen of een goed boek te lezen. Ook de kinderen hebben een eigen plekje in de tuin waar zij zich kunnen uitleven. 
Kinderledikantje, box, kinderbed en kinderstoel zijn beschikbaar.

De Hooge Stukken. 

De naam “de Hooge Stukken” verwijst naar de weilanden waarop onze gasten uitkijken vanuit appartement Lemferdinge en suite Vosbergen. 
Al op heel oude kadastrale kaarten vonden we de naam Hooge Stukken. “Stukken” duidt op een perceel grond. “Hoog” heeft letterlijk te maken met de hoogte van het perceel ten opzichte van zijn omgeving. 

Ons Erfgoedlogies ligt net buiten de plaats Eelde op 700 mtr van het centrum. De afstand naar de Grote Markt in Groningen is uitstekend per fiets, auto of openbaar vervoer te doen.
Er zijn mooie fietsroutes naar het centrum van Groningen. 
Het Paterswoldse Meer, het Friesche Veen en de Landgoederengordel tussen de Hooge Stukken en de stad Groningen enerzijds en de mooie diverse landschappen en dorpen van Noord-Drenthe anderzijds maken de Hooge Stukken tot een perfecte uitvalsbasis van een paar dagen heerlijk genieten. 
Langs de oevers van het meer zijn vele en mooie restaurants te vinden. Vanuit de Hooge Stukken zijn er prachtige fietsroutes naar de bossen van Zuidlaren en Roden, de Drentsche Aa, de Onlanden en Norg en Veenhuizen. Kaarten met fietsknooppunten en routes zijn aanwezig. U kunt met eigen fiets of met één van onze ( elektrische ) fietsen genieten van een prachtig gebied.