Over ons


Wie zijn wij ?

Wie zijn wij? Ruud, Joyce, Mads, Oskar en Hanne. Sinds juli 2021 zijn wij de trotse eigenaren van appartement de Hooge Stukken in de kop van Drenthe. We hebben het spreekwoordelijke stokje overgenomen van Tanja en Johan. We hebben veel gereisd in ons leven en hebben die dingen die wij belangrijk vinden in een appartement geïntegreerd in de Hooge Stukken. Rust, ruimte, vrijheid en er echt je eigen tijdelijke huis van maken. We heten jullie graag welkom op ons fijne plekje!


Ybo & Tia
Het verhaal van Ybo en Tia willen we u niet onthouden, zij hebben de Hooge Stukken opgezet en vorm gegeven. In 2004, na 35 jaar detailhandel in Groningen, vonden zij hun nieuwe woon- en leefbestemming aan de Westerhorn in Eelde-Paterswolde.
Een woonboerderij, landelijk gelegen een paar kilometer ten zuiden van de stad Groningen en op loopafstand van de uitgebreide natuurgebieden van de Onlanden. Het Paterswoldse meer en de unieke landgoederengordel maakten het plaatje compleet.

Een periode van 4 jaar van verbouwen en realiseren van de vele wensen brak aan. Ybo en Tia hebben de appartementen ingericht onder het motto 'als het plezierig en comfortabel overnachten voor onszelf is, dan is dat het ook voor onze gasten'. De officele opening was in mei 2008.

Informatie

Luxe overnachten
Ons appartement biedt u alle ruimte en comfort om te kunnen ontspannen. Het appartement heeft prima bedden en comfortabele stoelen. ‘s Zomers is er in de tuin altijd een lekkere plek te vinden om een boek te lezen of even niets te doen. De natuur is dichtbij, de gezellige stad Groningen is op de fiets te bereiken. Sauna Peize is 5 km vanaf onze accommodatie te bereiken en op 300 meter afstand vind u de Golferij. 



Kindvriendelijk verblijf
Gezinnen verblijven regelmatig in ons appartement. Wij weten daarom inmiddels wat zij belangrijk vinden. In de tuin staat een grote schommel en andere speelattributen. Er is voldoende ruimte om een balletje te trappen. Voor de kleintjes is er een klim- en speelhuis met glijbaantje. En het appartement is ruim genoeg om ook op regenachtige dagen je goed te vermaken.


Één kind tot 2 jaar is gratis, mits gebruik wordt gemaakt van eigen bedje etc. Wij kunnen ook voor u een compleet kinder/ babypakket verzorgen. Prijs €25,00 per boeking. 

Reglement

HUISREGELS:

Geen huisdieren
Niet roken in huis
Geen lawaai na 22.30 uur s'avonds